SAF-T modulet til deling af bogføringsdata

Særligt til dig der anvender C5, XAL, NAV og Business Central

§ 5.3. Virksomhedens digitale bogføringssystem skal automatisk kunne understøtte deling af data ved at gøre det muligt at generere en standardfil, som er defineret af myndighederne.

Deling af data

Sådan løses funktionskravet
For at opfylde kravene til dataudveksling kræves en udvidelse af funktionaliteten, der sikrer genereringen af en standardfil i overensstemmelse med retningslinjerne i den danske SAF-T-standard. Denne standard er baseret på den europæiske OECD-standard ”Standard Audit File - Tax (SAF-T)” version 2.0. Indholdet af filen skal være direkte baseret på linjeposteringer i regnskabet, gennem bogføringer lavet af virksomheden selv.

Kravet løses med compliance-pakken du finder på: Digisense.dk/lovpakken

En del af lovpakken fra Digisense

Lovpakken fra Digisense er en samling af moduler, der forventes at blive nødvendige for at leve op til de kommende krav til specialtilpassede systemer.

Du anbefales i første omgang kun at vælge de moduler, som giver dig en effektivisering her og nu.

Vi tilbyder dig dog allerede nu en frivillig mulighed for dig at forhåndsreservere moduler, der forventes at blive krav i bogføringsloven. Forhåndsreservationen giver dig mulighed for at være blandt de første til at modtage produktet, når det bliver tilgængeligt. Bemærk, at forhåndsreservationen ikke er en bindende aftale, og vi kan ikke garantere levering af produktet på et bestemt tidspunkt. Levering af produktet er afhængig af produktions- og leveringsplaner, der kan ændre sig i takt med bogføringslovens krav.

Vi vil gøre vores bedste for at opdatere dig om produktets tilgængelighed, men vi tager ingen juridisk forpligtelse til at levere produktet.

Modulet tager udgangspunkt i kravene til forhåndsregistrerede systemer, som du kan læse mere om her: https://erhvervsstyrelsen.dk/vejledning-om-bogforing

Se mere om lovpakken her: Digisense.dk/lovpakken

Du anbefales i første omgang kun at vælge de moduler, som giver dig en effektivisering her og nu. Vi tilbyder samtidig en frivillig mulighed for dig at forhåndsreservere moduler, der forventes at blive krav i bogføringsloven. Forhåndsreservationen giver dig mulighed for at være blandt de første til at modtage produktet, når det bliver tilgængeligt. Bemærk, at forhåndsreservationen ikke er en bindende aftale, og vi kan ikke garantere levering af produktet på et bestemt tidspunkt. Levering af produktet er afhængig af produktions- og leveringsplaner, der kan ændre sig i takt med bogføringslovens krav. Vi vil gøre vores bedste for at opdatere dig om produktets tilgængelighed, men vi tager ingen juridisk forpligtelse til at levere produktet.