Modulet til mapping af kontoplan og vejledning

Særligt for dig der anvender C5, XAL og NAV, som vil leve op til krav i bogføringsloven uden at skifte ERP

Update! Dette modul forventes ikke at blive en del af kravene i første omgang, og vil formentlig udgå af lovpakken

Standardiseret bogføring er en vigtig forudsætning for at kunne automatisere bogføringen og gør det enklere for din virksomhed at udveksle bogføringsdata til en myndighed eller 3. part. Det er formålet med den offentlige standardkontoplan.

Sådan understøtter modulet brug af den offentlige standardkontoplan

Modulet gør det muligt for dig at mappe din egen kontoplan til den fællesoffentlige standardkontoplan og enkelt at mappe til standardmomskoder.

Understøttelse af konteringsvejledning

Hvis du vælger at benytte din egen kontoplan i bogføringen, kan du understøtte bogføringen med en konteringsvejledning og lægge den direkte i bilagsarkivet.

En del af lovpakken fra Digisense

Lovpakken fra Digisense er en samling af moduler, der forventes at blive nødvendige for at leve op til de kommende krav til specialtilpassede systemer.

Du anbefales først at implementere dette modul, når/hvis det bliver et endeligt krav. I første omgang bør du springe dette modul over.

Vi tilbyder dig dog allerede nu en frivillig mulighed for dig at forhåndsreservere moduler, der forventes at blive krav i bogføringsloven. Forhåndsreservationen giver dig mulighed for at være blandt de første til at modtage produktet, når det bliver tilgængeligt. Bemærk, at forhåndsreservationen ikke er en bindende aftale, og vi kan ikke garantere levering af produktet på et bestemt tidspunkt. Levering af produktet er afhængig af produktions- og leveringsplaner, der kan ændre sig i takt med bogføringslovens krav.

Vi vil gøre vores bedste for at opdatere dig om produktets tilgængelighed, men vi tager ingen juridisk forpligtelse til at levere produktet.

Modulet tager udgangspunkt i kravene til forhåndsregistrerede systemer, som du kan læse mere om her: https://erhvervsstyrelsen.dk/vejledning-om-bogforing

Se mere om lovpakken her: Digisense.dk/lovpakken