Godkendelsesflowet Digiflow

Spar tid og få bedre overblik, når du indhenter dokumentation på godkendelse af dine udgifter

Se her, hvordan du kan optimere dit kreditorbogholderi med Digiflow. På denne 2 minutters video lærer du, hvordan dine kreditorbilag kan blive automatiseret, og hvilke besparelser det giver.

Demo-videoer eller personlig gennemgang

Vil du gerne se en demo, inden du beslutter dig, kan du frit vælge mellem at:

  • Få adgang til en række video-demoer, hvor du (præcis når det passer dig) kan se hvordan Digiflow virker og hvilke muligheder du har.
     
  • Eller en personlig online demo af Digiflow og se præcist, hvordan systemet kan tilpasses din virksomhed og få svar på alle dine spørgsmål.

Digiflow er en løsning, der gør det muligt at indhente godkendelser af leverandørfakturaer, kreditnotaer og udlæg efter virksomhedens nuværende processer. Løsningen kan integreres med en række forskellige bogføringssystemer, herunder Dynamics C5, XAL og NAV, men kræver ikke, at brugeren har kendskab til selve bogføringssystemet. Digiflow er en udvidelse til bogføringssystemet og er bygget oven på bilagsarkivet fra Digisense, hvilket sikrer en effektiv og strømlinet håndtering af godkendelsesprocessen.

Nogle af de vigtigste fordele ved Digiflow inkluderer:

  • Automatisering af godkendelsesprocessen, som kan reducere tidsforbrug og fejl.
  • Overholdelse af interne retningslinjer og krav.
  • Mulighed for at tilpasse godkendelsesprocessen efter virksomhedens specifikke behov.
  • Integration med forskellige bogføringssystemer, hvilket gør det nemt at implementere i eksisterende systemer.
  • Uafhængig af bogføringssystemet, hvilket betyder, at virksomheder kan fortsætte med at bruge Digiflow, selvom de på et tidspunkt skifter økonomisystem.

Digiflow er således en fleksibel og brugervenlig løsning, der kan hjælpe virksomheder med at optimere deres godkendelsesprocesser og sikre effektivitet og overholdelse af relevante regler og retningslinjer.

Digiflow sænker

den samlede behandlingstid for et kreditorbilag til under 30 sekunder.

Digiflow fjerner

manuelle opgaver med indtastninger, fordeling, godkendelse, bogføring og betaling.

Digiflow understøtter

digitaliseringskrav til bilag og implementeres i dit ERP på kun 4-6 timer!

Digiflow kan bl.a. integreres med disse systemer:

Se vores kundecases

Så nemt er det at komme i gang

Se hvordan Smoke-IT, der fik anbefalet Digiflow af sin revisor, oplevede implementeringen af Digiflow, samt de overraskende opdagelser de fandt i bogholderiet. Se kundecase her.

Digiflow kan forlænge økonomisystemets levetid

Se hvordan den Vestjyske kunde, NG Metal, ser på det økonomiske i automatiseringer, og hvordan de forlængede levetiden på sit økonomisystem. Se kundecase her.

Sæsonudsving er ikke længere en udfordring i bogholderiet

Se hvordan den sæsonprægede virksomhed, Djurs Sommerland, undgår udfordringer ved bilagsudsving fra 10 - 3.000, igennem digitalisering og automatisering. Se kundecase her.

Revisoren som rådgiver i effektivisering af bogholderiet

Addere Revision hjælper sine kunder med at effektivisere bilagshåndteringen via Digiflow. Se fordelene det giver både kunden og revisoren samt link til webinar her. Se kundecase her.

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få en online demo? Så hjælper vi dig gerne med mere info