Revisoren som rådgiver i effektivisering af bogholderiet

Digitalisering og automatisering af kreditorbilag kan blive en god forretning for dig som revisor, når du benytter eller udbyder Digiflow til dine kunder.

Som revisor kommer du til nyde godt af disse fordele:

Revisor hjælper sine kunder med Digiflow

En lang række anerkendte revisorer hjælper sine kunder med at effektivisere bilagshåndteringen via Digiflow. I forbindelse med opstarten hjælper vi dig også med infomaterialer til dine kunder og reklame til dig, samt rådgivning om, hvordan du bedst kommer i gang. I videoen her kan du se, hvordan Addere hjælper med effektivisering hos sine eksisterende kunder samt tiltrækker nye med Digiflow som værktøj.

Eksempel på landingside, hvor kunderne efter webinaret også har fået mulighed for at downloade optagelserne til brug som demo: digiflow.dk/landing/addere


Se her, hvordan du som revisor, ERP-konsulent eller virksomhedsrådgiver kan samarbejde med Digisense og udvide dit forretningsgrundlag, når du tilbyder Digiflow til dine kunder. Udfylder du formularen, kan du samtidig se et eksempel på en brochure, som du kan få i en whitelabel-udgave med dit eget navn og logo.