Forretnings­muligheder til revisorer

Digitalisering og automatisering af kreditorbilag kan blive en god forretning for dig som revisor, når du benytter eller udbyder Digiflow til dine kunder.

Se her, hvordan du som revisor, kan samarbejde med Digisense og udvide dit forretningsgrundlag, når du tilbyder Digiflow til dine kunder.

Udfylder du formularen, kan du samtidig se et eksempel på en brochure, som du kan få i en whitelabel-udgave med dit eget navn og logo.


Rådgivning

Vi lærer dig om mulighederne for digitalisering og automatisering af kreditorflow, så du kan genkende og rådgive kunder, der kan have fordel af det.

Du får mulighed for:
 • Demo af Digiflow til digitalisering og automatisering af kreditorbilag, samt vidensdeling af erfaringer via Skype, møde eller „gå-hjem-møder”.
 • Brochurer du kan give til dine kunder.
 •  
 •  
   

Du opdaterer din rådgivning

Effektivisering

Som ekstern bogholder får du og din kunde fuldt overblik over alle kreditorbilag, uafhængigt af ERP-system. Du kan kontere, bogføre og danne betalinger med et enkelt klik.

Du får mulighed for:
 • 90% besparelse af tid på håndtering af kreditorbilag.
 • Grundig instruktion og demo.
 • Fri support til bogholder.
 • Info-materiale til dine kunder.
 • App til dine kunder.
 •  
   

Du øger din effektivitet

Forretningsmulighed

Du tilbyder dine kunder Digiflow, i eget navn, og får indtjening pr. bilag kunden kører igennem systemet.
 
 

Du får mulighed for:

Du øger din effektivitet og tjener pr. bilag

Revisorpakken

*Samlerabat for alle e-conomic kunders bilag: Antallet af alle dine kunders bilag regnes sammen, så du opnår den lavest mulige bilagspris. Herved opstår muligheden for at opnå forhandleravance, når dine kunder faktureres for det aktuelle forbrug efter prislisten. Mulighed for tilkøb af 1. og 2.-line support, efter tilbud.

Bilagspriser

Pris pr. bilag når du på en md. bruger over:
25 stk. 5,96
100 stk. 4,99
250 stk. 3,99
500 stk. 3,60
1.000 stk. 2,72
2.500 stk. 2,00
Efter 5.000 stk. pr. md. 1,3 pr. bilag.

Find din pris, Brug vores prisberegner og find ud af hvad Digiflow
til dine behov ville koste Pris beregner

Der faktureres for min. 25 bilag pr. md.
10,- pr. kunde pr. md. (gratis ubegrænset antal brugere pr. kunde). Gratis EAN-nummer.


Afløft af data

På tværs af alle vores installationer har det statistisk vist sig at blive benyttet til 13% af fakturaerne. Der følger en gratis fakturaportal med Digiflow. Leverandører der ikke kan sende elektroniske fakturaer, kan indtaste dem gratis i portalen.


Onboarding af kunder

Vi giver dig en gratis grundig oplæring, så du får mulighed for selv at onboarde Digiflow til dine kunder. Onboarding indeholder typisk: Interview, behovsanalyse, flow-opsætning og bruger-undervisning. Ønsker du ikke selv at udføre onboarding, kan du få et tilbud fra os på både onboarding og teknisk installation.

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få en online demo? Så hjælper vi dig

Ja tak, jeg har spørgsmål

Citat FSR-rapporten, Digital transformation

"86 procent af de nuværende arbejdsopgaver for en bogholder eller revisor kan automatiseres generelt. Bogføring og revision er den braBnche, der bliver ramt næsthårdest af digitaliseringen af alle.”

FSR-rapporten

Den digitale transformation giver revisorbranchen nye forretningsmuligheder

Vi skal være klar til at omstille os og investere i nyteknologi og software, så vi kan hjælpe kunderne i deres digitale transformation. På den måde kan revisorbranchen komme styrket ud af den digitale transformation og positionere sig i forhold til nye opgaver og markeder”, citat Peter Gath, formand for FSR.

Se vores kundecases

Så nemt er det at komme i gang

Se hvordan Smoke-IT, der fik anbefalet Digiflow af sin revisor, oplevede implementeringen af Digiflow, samt de overraskende opdagelser de fandt i bogholderiet. Se kundecase her.

Digiflow kan forlænge økonomisystemets levetid

Se hvordan den Vestjyske kunde, NG Metal, ser på det økonomiske i automatiseringer, og hvordan de forlængede levetiden på sit økonomisystem. Se kundecase her.

Sæsonudsving er ikke længere en udfordring i bogholderiet

Se hvordan den sæsonprægede virksomhed, Djurs Sommerland, undgår udfordringer ved bilagsudsving fra 10 - 3.000, igennem digitalisering og automatisering. Se kundecase her.

Revisoren som rådgiver i effektivisering af bogholderiet

Addere Revision hjælper sine kunder med at effektivisere bilagshåndteringen via Digiflow. Se fordelene det giver både kunden og revisoren samt link til webinar her. Se kundecase her.