.

Vi hjælper revisorer og ERP-konsulenter

med at gøre deres kunders automatisering af kreditorbilag til en god forretning.

Se her, hvordan du som revisor, ERP-konsulent eller virksomhedsrådgiver kan samarbejde med Digisense og udvide dit forretningsgrundlag, når du tilbyder Digiflow til dine kunder.

Udfylder du formularen, kan du samtidig se et eksempel på en brochure, som du kan få i en whitelabel-udgave med dit eget navn og logo.

Ved at trykke “Send videodemoer” accepterer du, at Digisense A/S opbevarer
din data i overensstemmelse med virksomhedens privatlivspolitik


Vælg mellem tre muligheder:

Gratis

Rådgivning

Ønsker du kendskab til mulighederne for digitalisering og automatisering af kreditorflow og gerne ville kunne genkende samt rådgive kunder, der kan have fordel af det.

Du får:
 • Brochurer du kan give til dine kunder
 • Mulighed for demo af Digiflow til digitalisering og automatisering af kreditorbilag, samt vidensdeling af erfaringer via Skype, møde eller “fyraftensarrangement”

Du får indtjening pr. bilag

Partneraftale

Ønsker du selvstændigt at kunne rådgive dine kunder om mulighederne for digitalisering og automatisering af kreditorflow på højt niveau og samtidig kunne tjene på det, uden at skulle forholde dig til løbende vedligehold og support.

Du får:
 • Brochurer med eget navn og logo
 • Grundig instruktion og demo
 • Hjælp til demoer hos dine kunder
 • Kickback pr. bilag
 • Gratis håndtering af kundesupport

Du får indtjening pr. kunde og bilag

Whitelabel partneraftale

Ønsker du selvstændigt at kunne rådgive dine kunder om mulighederne for digitalisering og automatisering af kreditorflow på højt niveau og samtidig kunne tjene på det. Her har du selv al kommunikation med dine kunder.

Du får:
 • Brochurer med eget navn og logo
 • Grundig instruktion og demo
 • Hjælp til demoer hos dine kunder
 • Kickback pr. bilag
 • Indtægt fra løbende supportabonnement

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få en online demo? Så hjælper vi dig gerne med mere info

Ja tak, jeg har spørgsmål

Citat FSR-rapporten, Digital transformation

"86 procent af de nuværende arbejdsopgaver for en bogholder eller revisor kan automatiseres generelt. Bogføring og revision er den branche, der bliver ramt næsthårdest af digitaliseringen af alle.”

FSR-rapporten

Den digitale transformation giver revisorbranchen nye forretningsmuligheder

Vi skal være klar til at omstille os og investere i nyteknologi og software, så vi kan hjælpe kunderne i deres digitale transformation. På den måde kan revisorbranchen komme styrket ud af den digitale transformation og positionere sig i forhold til nye opgaver og markeder”, citat Peter Gath, formand for FSR.

Så nemt er det at komme i gang

Se hvordan Smoke-IT, der fik anbefalet Digiflow af sin revisor, oplevede implementeringen af Digiflow, samt de overraskende opdagelser de fandt i bogholderiet.

Det skal kunne betale sig

Se hvordan den Vestjyske kunde, NG Metal, ser på det økonomiske i automatiseringer, og hvordan de forlængede levetiden på sit økonomisystem.