Forretnings­muligheder til revisorer

Digitalisering og automatisering af kreditorbilag kan blive en god forretning for dig som revisor, når du benytter eller udbyder Digiflow til dine kunder.

Se her, hvordan du som revisor, ERP-konsulent eller virksomhedsrådgiver kan samarbejde med Digisense og udvide dit forretningsgrundlag, når du tilbyder Digiflow til dine kunder.

Udfylder du formularen, kan du samtidig se et eksempel på en brochure, som du kan få i en whitelabel-udgave med dit eget navn og logo.


Rådgivningspakke

Vi lærer dig om mulighederne for digitalisering og automatisering af kreditorflow, så du kan genkende og rådgive kunder, der kan have fordel af det.

Du får mulighed for:
 • Demo af Digiflow til digitalisering og automatisering af kreditorbilag, samt vidensdeling af erfaringer via Skype, møde eller „gå-hjem-møder”
 • Brochurer du kan give til dine kunder
 •  
 •  
   

Du opdaterer din rådgivning

0,-

Bogholderpakke

Som ekstern bogholder får du og din kunde fuldt overblik over alle kreditorbilag, uafhængigt af ERP-system. Du kan kontere, bogføre og danne betalinger med et enkelt klik.

Du får mulighed for:
 • 90% besparelse af tid på håndtering af kreditorbilag
 • Grundig instruktion og demo
 • Fri support til bogholder
 • Info-materiale til dine kunder
 •  
 •  
   

Du øger din effektivitet

99,-

Forhandlerpakke

Du tilbyder dine kunder Digiflow, i eget navn, og får indtjening pr. bilag kunden kører igennem systemet.
 
 

Du får mulighed for:

Du øger din effektivitet og tjener pr. bilag

149,-

Bogholderpakken

Antal bilag Pris pr. kunde pr./md.
0-50 stk. 99,-
51-100 stk. 149,-

Inkl. GLN / EAN-nummer samt 1 superbruger og revisor- / bogholderadgang.


Forhandlerpakken

*Samlerabat for alle kunders bilag: Antallet af alle dine kunders bilag regnes sammen, så du opnår den lavest mulige bilagspris. Hermed opstår muligheden for at opnå forhandleravance, når dine kunder faktureres for det aktuelle forbrug efter prislisten. Kunders bilagsforbrug i bogholderpakken indgår også som en del af samlerabatten for bilag til øvrige kunder.

Antal bilag pr. måned Pris Pr. følgende bilag
0-25 stk. 149,- 5,96
26-100 stk. 499,- 4,99
101-250 stk. 998,- 3,99
251-500 stk. 1.800,- 3,6
501-1.000 stk. 2.720,- 2,72
1.001-2.500 stk. 5.019,- 2,-
2.501-5.000 stk. 9.620,- 1,3

Inkl. ubegrænset antal brugere. Ekskl. EAN-nummer : 125,- pr. kunde / år.


Afløft af data

Der følger en gratis fakturaportal med Digiflow. Leverandører der ikke kan sende elektroniske fakturaer, kan indtaste dem gratis i portalen. Ønsker du i stedet vores hjælp til at afløfte disse data, kan det gøres for et tillæg på 2,- pr. stk. inkl. verificering (de første 15% er inkl. i bilagspakken). På tværs af alle vores installationer har det statistisk vist sig at blive benyttet til 13% af fakturaerne.


Gratis installation

Gratis installation ved forudbetaling af 8.000 kr. til bilag – gælder ved brug af: Dynamics- Nav, 365, AX, C5, Business Central, Navision, KOMiT, Uniconta, Billy og Visma. Ved e-conomic – ingen forudbetaling af bilag. Ved øvrige økonomi systemer : Indhent tilbud. Gratis installation indholder : Interview, behovsanalyse, teknisk installation, flow-opsætning og superbruger-undervisning.

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få en online demo? Så hjælper vi dig gerne med mere info

Ja tak, jeg har spørgsmål

Citat FSR-rapporten, Digital transformation

"86 procent af de nuværende arbejdsopgaver for en bogholder eller revisor kan automatiseres generelt. Bogføring og revision er den branche, der bliver ramt næsthårdest af digitaliseringen af alle.”

FSR-rapporten

Den digitale transformation giver revisorbranchen nye forretningsmuligheder

Vi skal være klar til at omstille os og investere i nyteknologi og software, så vi kan hjælpe kunderne i deres digitale transformation. På den måde kan revisorbranchen komme styrket ud af den digitale transformation og positionere sig i forhold til nye opgaver og markeder”, citat Peter Gath, formand for FSR.

Så nemt er det at komme i gang

Se hvordan Smoke-IT, der fik anbefalet Digiflow af sin revisor, oplevede implementeringen af Digiflow, samt de overraskende opdagelser de fandt i bogholderiet.

Det skal kunne betale sig

Se hvordan den Vestjyske kunde, NG Metal, ser på det økonomiske i automatiseringer, og hvordan de forlængede levetiden på sit økonomisystem.