Hent den opgraderede klient 4.0 her

Nemhandel klienten er fremtidssikret og sikrer, at du kan sende e-fakturaer via både OIOUBL, PEPPOL og er compliant med kravene i bogføringsloven

e-handel app Digisense Download klienten nu

Opgradering til den fremtidssikrede NemHandel Klient 4.0

  • Download, installér og opgrader med få klik
  • Fungerer præcis som du er vant til med NemHandel Referenceklienten
  • Understøtter OIOUBL og PEPPOL standarder for e-fakturaer
  • 49,- + moms pr. måned
  • Inkl. ubegrænset forbrug
  • Gratis opstart
Ønsker du at opgradere med mulighed for integreret afsendelse og modtagelse af e-fakturaer direkte i bogføringssystemerne C5, XAL og NAV, finder du løsningen i vores lovpakke til den nye bogføringslov her.

Er du udbyder af et bogføringssystem og ønsker hjælp med e-fakturahåndtering for at blive godkendt af Erhvervsstyrelsen, bør du kontakte vores Henrik Kruse via linket her.

Find svar på dine spørgsmål om NemHandel Klienten her

1) Download klienten
2) Følg installationsguiden
3) Tag klienten i brug

I videoen her kan du se, hvordan det gøres

Når du har hentet og installeret den nye klient, fungerer den opgraderede klient præcis som dine tidligere versioner, dog vil den nu være fremtidssikret, så du også kan sende e-fakturaer efter den 31. oktober.

Historik og konfiguration
Din historik vil være intakt og den nye klient sørger selv for konfigurationen.

Du kan se, at din klient er opgraderet, hvis den hedder version 4.0 som vist på billedet.
NemHandel Klient Digisense

Vi oplever stor efterspørgsel på den fremtidssikrede klient og anbefaler derfor, at du downloader den nu, så du er sikker på at stå klar, inden den gamle klient nedlægges.

Du kommer i gang kvit og frit, og licensen er gratis resten af 2023. Herefter betaler du kun 49,- + moms pr. måned inkl. ubegrænset forbrug (du betaler altså ikke noget pr. faktura). Du skal blot downloade klienten her på siden for at sikre din plads.

I forbindelse med den nye bogføringslov, skal systemer understøtte elektronisk fakturering i både Nemhandel og Peppol. Derfor nedlægger Erhvervsstyrelsen den gamle klient og erstatter den i stedet med en referenceimplementering, men udgiver ikke en ny klient.

På siden her, kan du hente en opgraderet klient, der anvender Erhvervsstyrelsens referenceimplementering, og dermed understøtter den fælles europæiske transportinfrastruktur, eDelivery, som erstatter dit gamle Nemhandelsprogram og OIORASP.

Ja, den opgraderede klient lever op til systemkravet om afsendelse af e-fakturaer. Anvender du et specialtilpasset bogføringssystem, kan du også læse mere om systemkrav og hvordan, vi hjælper virksomheder med ældre bogføringsystemer som fx. Dynamics C5, XAL og NAV, med rådgivning til at forblive compliant uden at skifte bogføringssystem. Du kan læse mere om vores lovpakke her.

Her finder artikler og guides til hjælp. Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores NemHandel klient? Kontakt os på
support@digisense.dk eller på tlf. 86 72 60 00.


Peppol afsendelse af e-faktura DigisenseNemHandel Klient Digisense Når den eksisterende NemHandel Referenceklient nedlægges af Erhvervsstyrelsen den 31. oktober 2023, vil du kunne anvende denne klient på præcis sammen måde, som du har anvendt den klient der udløber. Download den nye klient her.