Sikkert, simpelt og hurtigt!

Med en solid baggrund inden for økonomi, regnskab, bogføring og senest som Navision-konsulent har Inge-Lise Smidt stor erfaring med brug af IT- og økonomisystemer, men Digisense har alligevel været en øjenåbner for hende!

Om Inge-Lise Smidt

I mange år var Inge-Lise Smidt tilknyttet Schur-koncernen. Her havde hun en lang karriere i forskellige økonomifunktioner fra controller til økonomichef. Senere også ansvarlig for implementering af økonomifunktionen i Navision på tværs af organisationen rundt i Europa med mange rejsedage til følge.

inge-lise

På et tidspunkt blev rejseriet og de mange dage i en kuffert for meget, og jeg besluttede at få et job med mindre rejseaktivitet. Men jeg ville gerne udnytte min erfaring fra både bruger- og konsulentsiden i Navision. Så jeg startede som Navisionkonsulent i et IT-konsulentfirma Elite IT, hvor jeg har implementeret Navision i forskellige brancher. Efterfølgende har jeg arbejdet på at skabe min egen seniortilværelse med at hjælpe et mindre antal virksomheder med økonomi og regnskab. siger Inge-Lise Smidt. Hun fortsætter:

I den forbindelse kom jeg i kontakt med virksomheden gilpa.dk, der sælger kvalitets hunde- og kattemad på internettet. Her præsenterede ejeren Erik Aalund mig for Digiflow. Jeg er jo stødt på tilsvarende løsninger fra Navision-verdenen, der kan være meget konsulenttunge at implementere, så jeg var i første omgang lidt skeptisk over for, om det matchede behovet i en netshop af Gilpas størrelse.

Men i Gilpa besluttede de sig for at prøve løsningen Digiflow fra Digisense, der er en dansk IT-virksomhed, som udspringer af Lasertryk-koncernen. Digiflow digitaliserer og automatiserer det manuelle arbejde med bilag og kreditorbogholderiet.

Jeg blev meget positivt overrasket. Det er meget nemt at komme i gang med Digiflow, og den initiale omkostning for at komme i gang er meget lavere, end ved tilsvarende løsninger. Men Digiflow er også sikkert, simpelt og hurtigt. Der skal ikke laves skabeloner som i nogen løsninger, Digiflow genkender fakturaen, når den indlæses i systemet. Vi har ikke alene fået digitalisering, men også automatisering med f.eks. automatiske kontoforslag o.l. Selv i en lille organisation, som Gilpa sparer vi meget tid. Jeg er helt sikker på, at vi sparer 1-2 minutter per faktura alene i håndtering, så kommer alle de andre fordele oveni.
slutter Inge-Lise Smidt.


For mange organisationer er digitalisering en stor udfordring. Men vi kan bl.a. tilbyde vores kunder, der gerne vil fortsætte med deres eksisterende C5 eller Navision løsninger, eller tage digitaliseringen i flere tempi, hvor man både kan starte eller slutte med bilagshåndtering. siger adm. direktør Henrik Kruse fra Digisense og fortsætter:

Vores kunder kan via en app godkende, søge og tilgå alle deres bilag. D.v.s systemet kan bruges uden at have adgang til ERP/økonomisystemet, det er ofte et problem i godkendelses proceduren at godkenderen ikke har eller må have adgang til økonomisystemet, det er vi helt ude over med Digiflow.

Når der ligger en faktura til godkendelse, sendes en mail til godkender, så man hurtigt og nemt bliver opmærksom på, at der ligger en faktura til godkendelse. Lidt frækt kunne man sige at en del dårlige undskyldninger for ikke at have fået godkendt en faktura bliver elimineret.

Vi kan også tilbyde vores kunder et hyppigere og bedre opdateret økonomisk overblik og i større virksomheder kan man let etablere et godkendelsesflow og betalingskontrol.
slutter han.

For yderligere information kontakt venligst:

Henrik Kruse
Henrik Kruse
CEO / Salg og marketing

Mail: hk@digisense.dk
Dir.: 22 27 96 97