Høster de laveste digitaliseringsfrugter først

Rostgaards Maskinstation har delt digitaliseringen af økonomisystemet op i flere etaper, så man kan tage implementeringen i nogle mere overskuelige trin. Første etape var overgangen fra manuel håndtering af alle bilag til digital med Digiflow, og det har frigivet en masse tid, skabt et bedre og hurtigere overblik!

Regnskabschef Pernille Junge Knudsen fra Rostgaards Maskinstation besluttede ret tidligt i forløbet at dele digitaliseringsprojektet op i mindre etaper, da man alligevel stod foran at skulle udskifte sin gamle C5-løsning til noget mere tidsvarende.

Rostgaards Maskinstation er i forvejen vandt til hele tiden at effektivisere sine ydelser til glæde for landmænd og andre kunder. 20% af alle udgifter går til afskrivninger og der bliver løbende investeret i nyt materiel i samme omfang.

maskinfabrik

Sparer 10 timer om ugen

Det er en del af vores DNA hele tiden at blive mere effektive i vores ydelse til glæde for vores kunder, men også internt at se, om der ikke er noget, vi kan gøre en smule bedre. Vi er to i økonomifunktionen og ville gerne dele projektet, så vi ikke stod med det hele på en gang. Og kreditorbogholderiet er på mange måde det rigtige sted at starte, for man får stor effekt uden at påvirke hele økonomifunktionen på samme tid, siger Pernille Junge Knudsen. Hun fortsætter:

Vi har sparet omkring 5-10 timer om ugen på at implementere Digisense, og det er vi selv positivt overrasket over. Vi har ca. 5000 bilag om året, men slipper for alt det trælse arbejde med registrere og jagte godkendelser af de forskellige bilag. Nu kører det automatisk og giver os samtidigt et bedre overblik. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Digisense og resultatet af vores Digiflow-implementering, slutter hun.

Hos Rostgaards Maskinstation benyttes tidsbesparelsen i første omgang til fortsætte digitaliseringprojektet med implementering af et nyt økonomisystem, men på sigt er det planen, at tidsbesparelsen skal benyttes til at efterkomme virksomhedens bogholders længe nærede ønske om at komme på deltid.


maskinfabrik

Godkendelsesflow og betalingskontrol

Digisense er en dansk IT-virksomhed, som udspringer af Lasertryk-koncernen, og som udvikler og markedsfører Digiflow, der hjælper virksomheder med at digitalisere og automatisere det manuelle arbejde med bilag og kreditorbogholderiet.

For mange organisationer er digitalisering en stor udfordring. Men vi kan bl.a. tilbyde vores kunder, der f.eks. gerne vil fortsætte med deres eksisterende C5 eller Navision løsninger eller tage digitaliseringen i flere tempi, hvor man både kan starte eller slutte med bilagshåndtering, siger adm. direktør Henrik Kruse fra Digisense og fortsætter:

Vores kunder kan via en app godkende, søge og tilgå alle deres bilag. Vi kan også tilbyde vores kunder et hyppigere og bedre opdateret økonomisk overblik og i større virksomheder kan man let etablere et godkendelsesflow og betalingskontrol, slutter han.

Henrik Kruse
Henrik Kruse
CEO / Salg og marketing

Mail: hk@digisense.dk
Dir.: 22 27 96 97