Bioenergiselskaber digitaliserer med Digisense

På anbefaling af en NAV-konsulent fra Elite IT valgte Vinkel Bioenergi og Vesthimmerlands Biogas Digiflow fra Digisense. Få uger senere er de i fuld gang med at høste frugterne af det digitaliserede kreditorbogholderi.

maskinfabrik

Med udgangspunkt i hendes solide erfaring som bl.a. økonomichef og senest som NAV- konsulent hos Elite IT i Esbjerg, har Inge-Lise Smidt længe haft et godt øje til Digiflow fra Digisense.

Jeg blev oprindeligt præsenteret for Digiflow hos en webhandelsvirksomhed. Jeg er jo stødt på tilsvarende løsninger fra Navision-verdenen, der kan være meget konsulenttunge at implementere, så jeg var i første omgang lidt skeptisk over for, om det matchede behovet i en netshop, siger Inge-Lise Smidt og fortsætter:

Men jeg blev meget positivt overrasket. Det er meget nemt at komme i gang med Digiflow, og de initiale omkostninger for at komme i gang er meget lavere, end ved tilsvarende løsninger. Digiflow er sikkert, simpelt og hurtigt, så jeg anbefaler det gerne til vores kunder, lyder det fra Elite ITs erfarne navisionkonsulent.


Det tager kun én time!

Hos Vesthimmerland Biogas har man ca. 100 leverandører og 2500 bilag årligt. Løsningen fra Digisense reducerer tidsforbruget på manuelt tastearbejde, håndtering og godkendelse af bilag.

Det tog under en uge at sætte alt op og så fik jeg 30-40 minutters undervisning i programmet og siden er det bare kørt upåklageligt, siger bogholder Lone Birk Andersen fra Vesthimmerlands Biogas. Lidt længere mod vest hos Vinkel Bioenergi ved Skive har bogholder Marianne Bjerg samme oplevelse:

Jeg startede hos Vinkel Bioenergi i begyndelsen af april og kendte ikke Digiflow i forvejen. Men det er et meget nemt at anvende og er en stor lettelse i det daglige. Jeg kan nemt sende modtagne fakturaer til godkendelse hos de respektive kolleger, bogføre og har altid et solidt overblik, så vi er meget tilfredse, siger Marianne Bjerg.

Mange NAV-konsulenter tænker meget traditionelt og ender næsten altid det samme sted, når de laver tilbud på en ny Navision Business Central med bilagshåndtering. Men hvordan kan man kalde sig rådgiver, hvis man altid foreslår det samme uanset hvem kunder er?, spørger adm. direktør Henrik Kruse fra Digisense.

Heldigvis er der flere og flere som Elite IT, der tager gode alternativer med i deres tilbud, der gør det billigere for slutkunden og hurtigere at implementere. Elite IT differentierer sig i markedet med en bedre business case for både slutkunde og konsulenthus, slutter adm. direktør Henrik Kruse fra Digisense.

Henrik Kruse
Henrik Kruse
CEO / Salg og marketing

Mail: hk@digisense.dk
Dir.: 22 27 96 97