Gratis rådgivning!
Kan det betale sig for din virksomhed at digitalisere?

Bør din virksomhed få et EAN-nummer og overgå til elektronisk håndtering af kreditorfakturaer?

Modtager din virksomhed mere end 50 fakturaer pr. måned, og har I stadig ikke fået jeres eget EAN-nummer, så I kan modtage fakturaer som data?
Så tilbyder vi dig gratis rådgivning, hvor du kan blive klædt på til at vurdere, om digitalisering er en gevinst for jer.


Få indsigt i om fordelene er større end investeringen

Som du måske har set på eksemplet i videoen, så kan der være en masse fordele ved digital bilagshåndtering, men før du kan vurdere, om fordelene er store nok til at lave en forandring i din virksomhed, er der nogle overvejelser, som du kan få vores hjælp til at vurdere:

  • Er din virksomhed klar til en forandring?
  • Hvad koster det?
  • Kan noget gå galt?
  • Hvad kan gå godt?
  • Hvad vil I konkret have?
  • Hvad skal resultaterne af digitaliseringen og automatiseringen være?
  • Hvordan kan digital bilagshåndtering implementeres?
  • Hvornår bør det gøres?

Pssst! - Er I ikke bare ude på at sælge mig noget? - jo, men kun hvis det giver mening. Der findes masser af systemer til digital bilagshåndtering, men lige nu ved vi end ikke, om det vil være en fordel for jer, og om det er vores system, der bedst matcher jeres behov. Det bliver vi langt klogere på efter vores samtale. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv klædt på til at tage en vurdering

Ja tak, jeg vil gerne investere 30-45 minutter i telefonen på at blive bedre klædt på til at vurdere, om min virksomhed bør overgå til digital håndtering af kreditorfakturaer:


Se vores kundecases

Så nemt er det at komme i gang

Se hvordan Smoke-IT, der fik anbefalet Digiflow af sin revisor, oplevede implementeringen af Digiflow, samt de overraskende opdagelser de fandt i bogholderiet. Se kundecase her.

Digiflow kan forlænge økonomisystemets levetid

Se hvordan den Vestjyske kunde, NG Metal, ser på det økonomiske i automatiseringer, og hvordan de forlængede levetiden på sit økonomisystem. Se kundecase her.

Sæsonudsving er ikke længere en udfordring i bogholderiet

Se hvordan den sæsonprægede virksomhed, Djurs Sommerland, undgår udfordringer ved bilagsudsving fra 10 - 3.000, igennem digitalisering og automatisering. Se kundecase her.

Revisoren som rådgiver i effektivisering af bogholderiet

Addere Revision hjælper sine kunder med at effektivisere bilagshåndteringen via Digiflow. Se fordelene det giver både kunden og revisoren samt link til webinar her. Se kundecase her.